Historia

Företaget drivs av Speedwayprofilen Peter "PK" Karlsson. Denna verksamhet har parallellt byggts upp i takt med avveklingen av Speedwaykarriären. PK är en av de mest meriterade Speedwayförarna i Sverige, och precis som i Speedway där mycket handlar om målmedvetenhet, noggrannhet och uthållighet är vårt mål även med denna verksamhet. Vi försöker att ha en maskinpark av hög kvalité och medarbetare som gör sitt yttersta för att hjälp våra kunder med sina maskintransporter.

Här kan ni läsa vår historik av vår verksamhet och den utveckling vi haft och vad vi gjort under de åren vi hittills har varit igång.

2008 köpte vi in det första dunderbygget, detta då det fanns en möjlighet för oss att stötta upp vår maskintrailer på skogsmaskinssidan.

2010 Inhandlades en helt ny Scania dunder som hängde med oss till 2016

2016 Ersatte vi vårt tidigare dunderbygge med det fordon som vi har just nu.

2018 I juni är det dags för ytterligare en investering då vi startar upp en helt ny Scania dragbil med en skogsjumbo-trailer.

Kontakta oss

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår